"Biologik faol qo‘shimchalar" (BAQ) tovar guruhi bo‘yicha TIF TN kodlari, SKP tasnifiga muvofiq guruhlangan holda.
№ | TIF TN Guruhі |
SKP |
Tavsif |
1 |
1204 00 900 0 |
01.11.91.0 |
Zig‘ir urug‘lari |
2 |
1208 90 000 0 |
10.41.42.0 |
Moyli o‘simliklar urug‘lari yoki mevalaridan mayda va yirik un, xantal urug‘laridan tashqari |
3 |
1210 20 900 0 |
01.28.20.0 |
Xmel shishkalari |
4 |
1211 90 860 9 2106 10 800 0 2106 90 580 0 2106 90 930 0 2106 90 980 1 2106 90 980 3 2106 90 980 8 |
01.28.30.0 |
Asosan parfyumeriya, farmatsevtika yoki insektitsid, fungitsid va shunga o‘xshash maqsadlarda foydalaniladigan o‘simliklar |
10.83.15.0 |
O‘simlik damlamalari |
||
5 |
1212 21 000 0 |
03.00.63.0 |
Dengiz va boshqa suv o‘tlari, maxsus yetishtirilmagan |
03.00.64.0 |
Dengiz va boshqa suv o‘tlari, maxsus yetishtirilgan |
||
6 |
1212 99 950 9 |
01.25.90.0 |
Boshqa daraxt va butalarning mevalari (meva va rezavorlar), boshqa guruhlarga kirmaydigan |
01.25.20.0 |
Meva (meva va rezavorlar) urug‘lari |
||
01.19.39.0 |
Boshqa guruhlarga kirmaydigan o‘simlik xom ashyosi |
||
7 |
1302 19 900 0 1302 20 100 0 1302 20 900 0 |
10.89.15.0 |
O‘simlik sharbatlari va ekstraktlari; pektinli moddalar; o‘simlik elimlari va quyuqlashtiruvchilar |
8 |
1504 10 100 0 1504 20 100 0 1504 20 900 0 |
10.41.12.0 |
Baliq va dengiz sutemizuvchilaridan olingan yog‘lar, moylar va ularning fraksiyalari (kimyoviy modifikatsiya qilinmagan) |
9 |
1517 90 990 0 |
10.42.10.9 |
Boshqa oziq-ovqat yog‘ va moylari, jumladan suyuq margarin |
10 |
1602 90 990 9 |
10.85.11.0 |
Go‘sht, go‘sht subproduktlari yoki qon asosida tayyorlangan oziq-ovqat mahsulotlari va taomlar |
11 |
1702 30 500 0 1702 40 900 0 1702 60 950 0 1702 90 950 0 |
10.62.13.0 |
Glyukoza va glyukoza siropi; fruktoza va fruktoza siropi; invert shakar; boshqa guruhlarga kirmaydigan shakar va shakar siroplari |
12 |
1704 90 550 0 |
10.82.23.4 |
Shakardan tayyorlangan konditer mahsulotlari pasta shaklida (jumladan, martsipan), massasi kamida 1 kg bo‘lgan qadoqlarda; tomoq og‘rig‘i uchun pastillar va yo‘tal tabletkalari, asosan, shakar va aromatizatorlardan iborat |
13 |
1704 90 710 0 |
10.82.23.6 |
Shakarlamalar; toffi, boshqa karamel va shunga o‘xshash shirinliklar |
14 |
1704 90 820 0 |
10.82.23.9 |
Boshqa shakardan tayyorlangan konditer mahsulotlari, boshqa guruhlarga kirmaydigan |
15 |
1806 31 000 0 1806 90 310 0 1806 90 700 0 1806 90 900 0 |
10.82.22.9 |
Kakao tarkibidagi oziq-ovqat mahsulotlari, boshqa guruhlarga kirmaydigan |
10.82.22.4 |
Boshqa shokoladli shirinliklar, to‘ldirilgan yoki to‘ldirilmagan |
||
16 |
1901 90 980 0 |
10.89.19.0 |
Boshqa guruhlarga kirmaydigan oziq-ovqat mahsulotlari |
17 |
1904 10 900 0 |
10.61.33.9 |
Boshqa guruhlarga kirmaydigan don mahsulotlari |
18 |
2101 12 920 1 |
10.83.12.0 |
Qahva o‘rnini bosuvchi mahsulotlar; qahva yoki uning o‘rnini bosuvchilar ekstraktlari, essentsiyalari va konsentratlari; qahva po‘stlog‘i va qobig‘i |
19 |
2102 20 110 0 |
10.89.13.0 |
Faol va nofaol xamirturushlar, boshqa bir hujayrali mikroorganizmlar, o‘lik; tayyor non pishirish kukunlari |
20 |
2202 10 000 0 |
11.07.19.1 |
Shakar yoki boshqa shirinlashtiruvchi yoki aromatizator qo‘shilgan mineral va gazlangan suvlar |
21 |
2202 99 180 0 |
11.07.19.9 |
Boshqa alkogolsiz ichimliklar, boshqa guruhlarga kirmaydigan |
22 |
2202 99 910 0 |
11.07.19.3 |
Uzum va boshqa o‘simlik xom ashyosi bilan boyitilgan choy ichimliklari |
23 |
2923 20 000 0 2923 20 000 0 |
20.14.42.1 |
Aminokislotalar (lizindan va glutamin kislotasidan tashqari) |
24 |
2922 41 000 0 |
21.10.20.0 |
Lizin, glutamin kislotasi va ularning tuzlari; to‘rtlamchi tuzlar va ammiak gidroksidlari; fosfoaminolipidlar; amidlar, ularning hosilalari va tuzlari |
25 |
2922 41 000 0 |
20.14.42.9 |
Kislorod tarkibiga ega bo‘lgan funktsional guruhli aminobirikmalar (aminokislotalardan tashqari) |
26 |
2922 49 850 0 |
21.10.20.0 |
Lizin, glutamin kislotasi va ularning tuzlari; to‘rtlamchi tuzlar va ammiak gidroksidlari; fosfoaminolipidlar; amidlar, ularning hosilalari va tuzlari |
27 |
2925 29 000 0 |
20.14.43.2 |
Karboksimid funktsional guruhini o‘z ichiga olgan va iminning funktsional guruhini o‘z ichiga olgan birikmalar |
28 |
2936 21 000 0 2936 22 000 1 2936 22 000 9 2936 23 000 0 2936 24 000 0 2936 25 000 0 2936 26 000 0 2936 27 000 0 2936 28 000 0 2936 29 000 1 2936 29 000 9 2936 90 000 1 2936 90 000 2 2936 90 000 9 |
21.10.51.0 |
Provitaminlar, vitaminlar va ularning hosilalari |
29 |
3001 20 100 0 3001 20 900 0 3001 90 200 0 3001 90 910 0 3001 90 980 0 3002 49 000 1 3002 90 300 0 3002 90 800 0 |
21.10.60.0 |
Bezlar va boshqa organlar; ularning ekstraktlari va inson yoki hayvon kelib chiqishli boshqa moddalar, boshqa guruhlarga kirmaydigan |
30 |
3502 90 700 0 |
10.89.12.4 |
Tuxum albumini |
20.59.60.2 |
Albuminlar; albuminatlar va albuminning boshqa hosilalari (tuxum albuminidan tashqari) |
||
31 |
3503 001 00 1 3503 001 00 9 3503 008 00 1 3503 008 00 2 3503 008 00 9 |
20.59.60.3 |
Jelatin va uning hosilalari (kazein va suyak elimlaridan tashqari) |
20.52.10.2 |
Suyak elimlari; hayvon kelib chiqishli boshqa elimlar |
||
32 |
3802 100 00 0 |
20.59.54.0 |
Faollashtirilgan ko‘mir |
33 |
3913 100 00 0 |
20.16.59.3 |
Tabiiy polimerlar va modifikatsiyalangan tabiiy polimerlar, boshlang‘ich shakllarda (jumladan, algin kislotasi, qotirilgan proteinlar, tabiiy kauchukning kimyoviy hosilalari), boshqa guruhlarga kirmaydigan |
Sharhlar
sharhsiz qoldirish uchu tizimga kirish